Informace k výtvarnému kroužku

08.10.2014 13:15

Vážení rodiče,

těší nás Váš zájem o výtvarný kroužek, kde se děti setkají s prostorovou i plošnou tvorbou. Snahou bude děti vést ke kreativitě, poznávat nové techniky a upevnit si ty již známé a z toho všeho si domů odnést výtvory J .

Výtvarný kroužek je určen dětem starším 4 let a je s omezenou kapacitou. Budeme se scházet každou sudou středu, od 13:15 do dokončení práce dětí (maximálně však do 15:30). První hodiny výtvarného kroužku začnou 8.10. 2014.

Na začátku měsíce října se bude vybírat částka 100+500 na materiál. Prosíme, abyste uvedenou částku předávaly přímo do rukou p.uč. Hučínové (roz. Dvorské). Finance budou koncem popoletí vyúčtovány a v případě, že se podaří nakoupit materiál levněji, finance se převedou do dalšího pololetí. Při absenci dítěte se peníze zpět nevrací, materiál se nakupuje začátkem roku a zpětné navrácení není reálné.

Prosím rodiče, aby dětem do kroužku dávaly oblečení, u kterého nebude vadit zašpinění barvami.

Těšíme se na kreativní chvíle

 

Rodičům dětí ze zelené třídy se omlouváme. Těší nás váš zájem o výtvarný kroužek, ale z důvodů upřednostnění předškolních dětí, děti ze zelené třídy do kroužku nebereme.

Děkujeme za pochopení

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Michal Mokroš

CZIN.eu